מאמרים

הילד שפיצח את משחק הטטריס

התראיינתי בתוכנית הרדיו אוז לשבת עם קובי אוז, בכאן ב׳ על וויליס גיבסון, הילד בן ה – 13 שהצליח לנצח לראשונה במשחק טטריס; הקשר לבינה מלאכותית; טטריס כ׳רגיעון דיגיטלי׳ במצבי אי וודאות וחרדה, וכסוג של ׳חיסון קוגניטיבי׳ להפחתת פלשבקים טראומתיים ולמניעת הפרעת דחק פוסט-טראומתית.

הרצאה חדשה! הכוח הנסתר של משחקי הווידאו: לוחמה פסיכולוגית ו-"זן דיגיטלי"

🧠 משחקי וידאו הם יותר מסתם בידור. הם כלים רבי עוצמה המשפיעים על המוח, הרגשות והפעולות שלנו. איך משחקי וידאו משפיעים על הפסיכולוגיה וההתנהגות שלנו? כיצד הם יוצרים חוויות אימרסיביות ומשכנעות שיכולות לעצב את התודעה והזהות שלנו? איך הם מציעים לנו דרך לברוח מהמציאות ולמצוא שלווה פנימית וחוסן?
בהרצאה חדשה אני חושף למשתתפים את סודות משחקי הווידאו וכיצד ניתן להשתמש בהם ללוחמה פסיכולוגית או כסוג של 'זן דיגיטלי'. למידע והזמנות הקליקו כאן

ילד הטטריס
ילד הטטריס | עיצוב תמונה דר אלחנן גזית באמצעות DALLE 3

עוד בנושא: ראיון בגלובס

"ארבעים שנה אחרי שהמשחק הגיע לעולם, נער בן 13 ניצח את טטריס". התראיינתי לאלון פרל ב גלובס – Globes על טטריס כסוג של “רגיעון דיגיטלי״ במצבי אי וודאות, אדם מול בינה מלאכותית וגיימינג בימי מלחמה. שווה קריאה

ד"ר אלחנן גזית מומחה לחשיבה משחקית בעידן הבינה המלאכותית. אלחנן עוזר למנהלים ועובדים בארגונים, חברות, סטארטאפים וגם הורים ואנשי חינוך ליישם את גישת מיינדסט משחקי לצמיחה עסקית ואישית על למעלה משני עשורים של מחקר, פיתוח וניסיון מקצועי. אלחנן מומחה להתנהגות משתמשים ולמידה בסביבות מציאות מדומה ומשחקים. מראשוני חוקרי משחקי הווידאו בעולם וממקימי תעשיית המטאוורס בארץ. ייסד ומנכ"ל את מטא-וורסנס בע"מ, החברה הראשונה בישראל שהציעה לארגונים עולמות וירטואליים להדרכה ולמידה עם אווטארים בעלי -AI. יוצר תוכן ומנחה את הפודקאסט מיינדסט משחקי ואת MetaYeda.

דילוג לתוכן